Ik ben verwerker

Royal is het kwalitatieve topmerk voor al uw dakmaterialen, gereedschappen en kennis. Met het unieke alles-in-één-concept en bijbehorende garanties biedt u de klant de perfecte en zorgeloze oplossing voor het complete dak.
Ontwikkelingen op het gebied van veilig werken op hoogte, brandveilig detailleren, bevestigingsmethoden en duurzaam bouwen worden op de voet gevolgd door Royal Roofing Materials. Zo komen Royal producten van de allerhoogste kwaliteit tot stand.

Contact

Vragen? Neem gerust contact op met Royal Roofing Materials.

Stel een vraag

Kennis en ondersteuning

Wij staan voor u klaar met projectbegeleiding, bij vragen of om juist uw kennis bij te scholen.

Producten

Royal is het kwalitatieve topmerk voor al uw dakmaterialen, gereedschappen en kennis.

Landelijk verkrijgbaar

Royal producten zijn landelijk verkrijgbaar via een exclusief distributienetwerk.

Een dakdekker met toekomstvisie kiest Royal Roofing Materials. Royal biedt u praktijkgerichte opleidingen en trainingen waardoor u zich blijft ontwikkelen.

Lees verder

Kennis en kunde in veiligheid

Voor veiligheid op platte en hellende daken bieden Royal producten uitkomst. Met praktische oplossingen, zoals valbeveiligingssystemen, daktoetreding, persoonlijke beschermingsmiddelen en signaleringen.

Meer over veiligheid

Gerealiseerde Projecten

Heeft u een bijzonder en mooi project waarbij Royal producten zijn toegepast? Stuur uw project per email op met foto en korte omschrijving en wie weet staat u binnenkort op deze website.

Ga naar projecten

Vragen? Neem gerust contact op met Royal mail ons +31 (0)24 377 32 73