Ik ben voorschrijver

Royal is het kwalitatieve topmerk voor al uw dakmaterialen, gereedschappen en kennis. Met het unieke alles-in-één-concept en bijbehorende garanties biedt u de klant de perfecte en zorgeloze oplossing voor het complete dak.
Ontwikkelingen op het gebied van veilig werken op hoogte, brandveilig detailleren, bevestigingsmethoden en duurzaam bouwen worden op de voet gevolgd door Royal Roofing Materials B.V.. Zo komen Royal producten van de allerhoogste kwaliteit tot stand.

Contact

Vragen? Neem gerust contact op met Royal Roofing Materials.

Contact

Producten

Royal is het kwalitatieve topmerk in dakmaterialen, gereedschappen en kennis.

Downloads & service

Advies nodig bij bepaalde vraagstukken? Wij staat voor u klaar.

Projecten

Zien wat de mogelijkheden zijn met Royal producten? Zij gingen u al voor:

Innovaties op het gebied van veilig werken op hoogte, brandveilig detailleren, bevestigingsmethoden en duurzaam bouwen worden op de voet gevolgd. Zo komen Royal producten van de allerhoogste kwaliteit tot stand.

Kennis en kunde in veiligheid

Voor veiligheid op platte en hellende daken bieden Royal producten uitkomst. Met praktische oplossingen, zoals valbeveiligingssystemen, daktoetreding, persoonlijke beschermingsmiddelen en signaleringen.

Meer over Royal veiligheid

Snelle levering

Royal Roofing Materials producten zijn landelijk verkrijgbaar via Delbouw dak & techniek, Fielmich, Kelders Dakmaterialen en Vlutters Dakmaterialen. Via de goede logistieke planning worden de juiste materialen snel geleverd!

Meer info