Onze partners

Royal Roofing Materials heeft al jaren een hechte samenwerking met al haar partners. Sinds januari 2016 is Royal Roofing Materials B.V. overgenomen door Soprema B.V.. De jarenlange nauwe en prettige samenwerking tussen fabrikant en distributeur resulteerde in deze overname, waarin beide partijen hun krachten bundelen en kennis samenbrengen. Samen bedienen wij succesvol onze klanten.

Contact

Vragen? Neem gerust contact op met Royal Roofing Materials.

Stel een vraag

Partner Soprema

SOPREMA B.V.

SOPREMA, opgericht in 1908, is een multinationaal familiebedrijf gespecialiseerd in waterdichting en isolatie. Al meer dan honderdvijftig jaar bouwen zij hun expertise uit en stellen ze hun kennis in ten dienste van hun klanten.

Coninko

Coninko is een toonaangevende inkooporganisatie voor gespecialiseerde dakdekkersbedrijven in Nederland en kent een ontstaansgeschiedenis van meer dan 30 jaar. De organisatie dekt met op dit moment 18 vestigingen de markt.

NDA

NDA is een samenwerkingsverband van kwalitatief hoogwaardige dakdekkersbedrijven uit heel Nederland. Samen met de leden treden ze in overleg met leveranciers, certificerende instellingen en andere stakeholders.

DUBOkeur

Het DUBOkeur® product is in 2004 in het leven gebracht zodat bouwproducten zich konden onderscheiden op het gebied van duurzaamheid. Alleen de meest milieuvriendelijke alternatieven komen in aanmerking voor certificering.

RHEINZINK

RHEINZINK is opgericht in 1966 door de firma's Grillo en Stolberg Zink en de Vereinigten Deutschen Metallwerken. Tegenwoordig is RHEINZINK een onderneming binnen het Grillo concern en heeft ruim 800 medewerkers.

KOMO

KOMO is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en opgericht in 1962. Staat het KOMO-keurmerk ergens op? Dan wordt voldaan aan alle markt- én overheids­eisen. De klant koopt de kwaliteit die is beloofd.

Vragen? Neem gerust contact op met Royal mail ons +31 (0)24 377 32 73