Projecten

Grijs dak voor Amsterdamse woonboot

Door zinken felsbanen te combineren met de grijze variant van Royal NovoProof® heeft de woonboot een unieke uitstraling gekregen.

Meer over dit project

Lange levensduur met EPDM dak

De lange levensduur van het Royal NovoProof® EPDM dak bij de renovatie van Woonboulevard Home Center in Wolvega trok de opdrachtgever over de streep.

Lees snel verder

Groen dak voor bewoners IJburg

In de nieuwe woonwijk IJburg wordt het regenwater opgevangen en loopt uiteindelijk geleidelijker en beter weg doordat de platte daken voorzien zijn van het groendak Royal GRS.

Bekijk dit project

Renovatie in haven Rotterdam

Ook Royal Roofing Materials draagt haar steentje bij als het gaat om behoud van erfgoed, zoals bij oude hoofdkantoor van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij.

Benieuwd? Klik verder

Nieuwbouw Arcus College in Heerlen

Met zijn zes ovale gebouwen, ademt de nieuwbouw van het Arcus College in Heerlen de sfeer van een Venetiaans plein.

Lees snel verder

Strak afgewerkte woningen

Het zinken maatwerk van RHEINZINK zorgt voor strakke belijningen van de daken en gevels bij het nieuwbouwproject van 55 particuliere woningen in Maasdijk.

Bekijk dit project

Snel waterdicht dak

Doordat Royal EPDM op membraanrollen werd aangeleverd, was het dak van het nieuwbouwproject in Scherpenisse snel waterdicht.

Lees verder

Zwitserse kwekerij

In Zuberwangen, Zwitserland, verrijst het 11.000 m2 grote gebouw van kwekerij en groothandel Rutishauser. Voor Royal Roofing Materials is dit een mooie klus!

Lees verder