Royal shingles

Karaktervolle daken met Royal shingles

Royal shingles zijn waterdicht, stevig en licht van gewicht. Daarmee zijn ze uitermate geschikt voor (licht) hellende daken. Er zijn uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van vorm en kleur. Mede daardoor geven de Royal shingles elk gebouw een geheel eigen karakter en uitstraling.

Karakteristiek
Het assortiment shingles is heel divers door onder andere de vorm. Deze kan rechthoekig, zeshoekig of met afgeronde hoeken zoals een beverstaart zijn. Naast de vorm speelt kleur een rol in de uitstraling van het dak. De toplaag wordt afgestrooid met granulaat, die in vele kleuren beschikbaar is. Dé manier om op eenvoudige wijze uw pand karakteristiek te benadrukken.

Vervanger van dakpannen of leien
Shingles zijn een prachtig alternatief voor dakpannen of leien. Om shingles op een dak te verwerken dient de hellingshoek minimaal 15 graden te zijn. Royal shingles zijn licht van gewicht, waardoor een
lichte dakconstructie al voldoende is om de shingles te dragen. Ten opzichte van een staaldak werken shingles geluidsisolerend, zodat hevige regen en hagel als minder storend worden ervaren. 

Download de Royal shingles brochure

 

Voordelen Shingles:

  • Licht van gewicht
  • Goede vervanger voor dakpannen of leien
  • Esthetische uitstraling
  • Isolerende eigenschappen
  • Bestand tegen extreme weersomstandigheden
  • Creatieve mogelijkheden in vorm en kleur
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Speciaal assortiment shingles verkrijgbaar

Het assortiment Royal shingles

Om een compleet aanbod shingles te bieden, zijn er vier verschillende lijnen. Het standaard assortiment is Sopratuile Standard en Roof Color Eco. Bovendien zijn er twee speciale lijnen: de Roof Color Allegro en de Sopratuile Castor.

Sopratuile Standard (4-tabs)
Sopratuile is de traditionele rechthoekige shingle. Deze lijn shingles zijn van goede kwaliteit, flexibel en bestand tegen diverse weersomstandigheden. De lijn Sopratuile Standard is beschikbaar in maar liefst zes verschillende kleuren.
Roof Color Eco (3-tabs)
Roof Color Eco is een traditionele rechthoekige dunne shingle. Deze Eco lijn shingles zijn van prima kwaliteit. Roof Color Eco shingles zijn zeer geschikt als dakbedekking voor tuinhuisjes, schuren, carports en dierenverblijven.
Roof Color Allegro (3-tabs)
De Allegro shingles hebben een zeshoekige vorm. Met de bijzondere kleurschakeringen kunt u een bijzonder mozaïekpatroon op het dak creëren. Het leggen van deze shingles gaat net zo eenvoudig als de andere Royal shingles.
Sopratuile Castor (5-tabs)
De shinglelijn Sopratuile Castor kenmerkt zich door de ‘beverstaart’. Deze lijn shingles is verkrijgbaar in een breed pallet aan kleuren. Dit biedt een perfecte mogelijkheid om het dak op te laten gaan in zijn natuurlijk omgeving.

Zie alle kleuren in de brochure

 

 


 

Vraag een Royal monstermap aan!

 

Wij kunnen ons voorstellen dat u de kleuren graag in het echt wilt zien. Wij bieden u daarom nu handige monstermappen aan. Zo kunt u de diversiteit van het standaard assortiment bekijken. Vraag de monstermap hieronder of bij uw dichtstbijzijnde Royal-verkoopvestiging aan.


Ik ontvang graag het Royal shingles monsterboek, daarom vul ik mij gegevens hieronder in.