Service

Royal Roofing Materials helpt u graag bij uw vraagstukken. Van windbelasting berekeningen tot calculaties en van renovatieadviezen tot schade-expertises.

Op basis van kennis en kunde begeleiden we u bij de beste materiaalkeuzes. Zodat u altijd een goed onderbouwde oplossing kunt aandragen naar uw opdrachtgever toe.

Naast standaardoplossingen bieden wij maatwerk. Wij staan voor u klaar voor het geven van doelgericht advies dat precies is afgestemd op uw specifieke werksituatie. Onze gecertificeerde adviseurs denken met u mee.

Contact

Vragen? Neem gerust contact op met Royal Roofing Materials.

Stel een vraag

Opleidingen

Royal Roofing Materials biedt verschillende opleidingen aan. De praktijkopleidingen worden gegeven in de opleidingcentra van Royal Roofing Materials in Utrecht en Wijchen.

Waterdicht dak met Royal Projectgarantie

Als u kiest voor Royal dakbedekkingsystemen met Royal Projectgarantie dan bent u verzekerd van een probleemloos waterdicht dak voor een periode van 10 jaar.

Dakinspecties

Als extra service biedt Royal Roofing Materials dakinspecties aan. Royal dakinspecties worden uitgevoerd door gauthoriseerde inspecteurs die nauw samenwerken met afdeling Techniek.

Bouwfysische en windlast berekening

De bouwfysische eigenschappen van een gebouw zijn zeer belangrijk, omdat zij bepalend zijn voor het energieverbruik en comfort van een gebouw. Royal Roofing Materials kan voor u bouwfysische berekeningen maken, compleet met advies.

Projectbegeleiding op maat

Royal Roofing Materials ondersteunt daar waar u behoefte aan heeft, uiteraard gebeurt dit in nauw overleg met u. Wij kunnen u helpen bij het vervaardigen van tekeningen, veilig werken op hoogte, advies geven bij de werkvoorbereidingen en bij het maken van materiaalkeuzes.

Onderhoudsadvies voor uw dak

Om uw dak optimaal waterdicht te houden raden we aan om uw dakbedekking minimaal één keer per jaar door een dakdekkersbedrijf te laten controleren. Bijvoorbeeld de dakbedekking en naadverbindingen van de dakbanen worden dan op waterdichtheid geïnspecteerd.