Downloads

Hier vindt u alle Royal documenten om te downloaden.

Contact

Voor hulp kunt u contact opnemen met Royal Roofing Materials.

Vragen?

Voordeelkrant 

Met de actiekrant heeft Royal elk kwartaal weer diverse mooie aanbiedingen klaarstaan. Of u nu op zoek bent naar dakmaterialen, veiligheidsproducten of gereedschappen blijf dan op de hoogte van ons gevarieerde aanbod actieproducten.

 

TOP magazine

Een nieuwe vormgeving én een nieuwe naam: ‘TOP’. TOP, omdat onze klanten top willen presteren, en wij ook. Maar ook TOP, omdat onze doelgroep zich met name op het dak bevindt. Daarom in deze nieuwe vorm meer beelden uit het vak én van de vakman.

Verwerkingsrichtlijnen

In de Royal handleiding worden verwerkingsvoorschriften en –richtlijnen beschreven volgens de voorschriften vanuit het Bouwbesluit. Deze handleidingen vormt een naslagwerk voor u tijdens de voorbereidings- en uitvoeringswerkzaamheden.

KOMO certificaten

KOMO is hét kwaliteitskeurmerk in de markt. Tegenwoordig bestaat de KOMO certificering uit twee certificaten; het KOMO attest en KOMO productcertificaat. In de KOMO certificaten staat informatie over het Bouwbesluit, de private prestatie-eisen en toepassingsvoorwaarden.

DoP/CPR/CE

De CE-markering en de daaraan gekoppelde prestatieverklaring (DoP) geven de producteigenschappen weer, zoals vastgelegd in Europese Normen. Bekijk en download alle DoP hier.

DUBOkeur

Het DUBOkeur bewijst dat een product, gebouw of daksysteem tot de meest milieuvriendelijke keuze behoort. Royal Roofing Materials kent twee productenlijnen die een DUBOkeur hebben.

Producten