Downloads

Hier vindt u alle Royal documenten om te downloaden.

Contact

Voor hulp kunt u contact opnemen met Royal Roofing Materials.

Vragen?

Royal deals (voorheen Voordeelkrant)

Met de actiekrant heeft Royal elk kwartaal weer diverse mooie aanbiedingen klaarstaan. Of u nu op zoek bent naar dakmaterialen, veiligheidsproducten of gereedschappen blijf dan op de hoogte van ons gevarieerde aanbod actieproducten.

 

TOP magazine

Over een paar maanden is het 2019 en vooralsnog ziet het er rooskleurig uit voor de bouw. Er is werk in overvloed! De uitdaging is: hoe krijgen we het allemaal voor elkaar en hoe kunnen we het zo slim mogelijk doen? Dat geldt voor JOU als dakdekker, maar ook voor ons als leverancier en producent. Als partners in de keten hebben we elkaar nodig. Het is daarbij ónze missie om je als dakdekker zo compleet mogelijk van dienst te zijn, zodat je kunt doen waar Je goed in bent: daken maken! In deze editie van TOP mooie voorbeelden hiervan :-)

Verwerkingsrichtlijnen

In de Royal handleiding worden verwerkingsvoorschriften en –richtlijnen beschreven volgens de voorschriften vanuit het Bouwbesluit. Deze handleidingen vormt een naslagwerk voor u tijdens de voorbereidings- en uitvoeringswerkzaamheden.

KOMO certificaten

KOMO is hét kwaliteitskeurmerk in de markt. Tegenwoordig bestaat de KOMO certificering uit twee certificaten; het KOMO attest en KOMO productcertificaat. In de KOMO certificaten staat informatie over het Bouwbesluit, de private prestatie-eisen en toepassingsvoorwaarden.

DoP/CPR/CE

De CE-markering en de daaraan gekoppelde prestatieverklaring (DoP) geven de producteigenschappen weer, zoals vastgelegd in Europese Normen. Bekijk en download alle DoP hier.

DUBOkeur

Het DUBOkeur bewijst dat een product, gebouw of daksysteem tot de meest milieuvriendelijke keuze behoort. Royal Roofing Materials kent twee productenlijnen die een DUBOkeur hebben.

Producten