Royal Roofing Materials en Soprema zijn een nieuwe logistieke dienst gestart met landelijke dekking: Topservice. Bestelde dakmaterialen worden per kraan tot op de werkplek geleverd voor een vast bedrag. Dat scheelt sjouwen.

Landelijke dekking

De afgelopen maanden hebben Royal en Soprema gesproken met diverse partners en interne collega’s en vele mogelijkheden bekeken. Zo zijn een aantal partners gevonden waardoor we de Topservice landelijke dekking kunnen aanbieden. In totaal zijn er nu vijf reguliere en één landelijke partner die meewerken aan Topservice. Daardoor maakt het niet uit bij welke verkoopvestiging u uw bestelling plaatst.

Het kost vaak veel tijd en moeite om de benodigde materialen op het dak te krijgen. Sommige dakdekkers regelen dit zelf, soms heeft de hoofdaannemer het geregeld, maar vaak ook niet. Zowel bij Royal in het zuiden als bij Soprema in het noorden van Nederland was er al ervaring met het per kraan bezorgen van materialen tot op het dak. “We zien dat hier veel interesse voor is. Daarom wordt dit nu landelijk uitgerold”, zegt manager operations Vincent Thijssen.

Middelgrote projecten

Soprema bedient vooral grote klanten en voorschrijvers, bij Royal is de service met name interessant voor middelgrote projecten zoals bedrijfspanden, gemeentehuizen en scholen. “Denk aan projecten van 1 tot en met 6 à 7 pallets materiaal. We plannen 1,5 uur in, maar bij gemiddelde werkzaamheden staan de materialen in een half uur op het dak. Je hoeft niet zelf te sjouwen, niet zelf een lift te huren en in elkaar te zetten – wij regelen dat allemaal, voor een vast bedrag.”

Ook voor hellende daken – woningen – is de service perfect. “Het gaat niet alleen om hoogte”, legt Thijssen uit. “Denk ook aan moeilijk bereikbare locaties waar de kraan wél bij kan komen en jij als dakdekker niet. In plaats van meters te sjouwen, kan de kraan óók dat voor je doen.” Ook gebruikmaken van onze Topservice? Geef dat dan minimaal 48 uur voor levering aan. Het aanvraagformulier kunt u opvragen bij uw Royal-vestiging.

Deel dit bericht: