Om alle dakpannen, isolatieplaten en toebehoren efficiënt en veilig boven te krijgen, wordt verticaal transport in de vorm van een lift of lier aangeboden bij Royal dak & bouw. Dat hoef je niet te kopen: huren kan nu ook.

 

Introductie verhuurservice bij Royal dak & bouw

Het productassortiment van Royal is uitgebreid met alle producten en toebehoren voor het hellende dak. De vestigingen adviseren klanten met de bevestiging van de dakpannen, de bouwfysische elementen en de benodigde hulpstukken. Het materieel dat nodig is om deze materialen boven te krijgen, is te koop bij Vlutters Tools & Safety, onderdeel van Royal. Maar niet iedere dakaannemer kan daarin investeren. Daarom is een verhuurservice geïntroduceerd, via alle Royal-vestigingen. “Of het nu om een grote of kleine klus gaat, we willen het de vakman zo gemakkelijk mogelijk maken, zegt John van der Haak. De verhuurservice kan hierin volgens hem heel snel schakelen. “Als het moet leveren we nog dezelfde dag. Er zijn vijftien Royal-vestigingen verspreid over het land en overal liggen de spullen klaar voor verhuur. Als materialen op het dak moeten worden gezet zorgen wij voor een kraan. ”De verhuurservice is vooral een servicedienst naar de vakman. “We worden er niet rijk van, dat is ook niet de bedoeling. We willen de hellend dakdekker aan ons binden.” Aan de verhuurservice zitten dan ook nauwelijks voorwaarden. “Er is geen ondergrens wat betreft huurbedrag en het maakt niet uit wat de vakman nodig heeft. Dat kan iets heel groots of iets heel kleins zijn, voor een dag of voor een langere periode. De enige voorwaarde is dat hij de benodigde dakmaterialen via Royal Roofing Materials afneemt.”

We hebben de prijzen bewust laag gehouden om deze extra service te kunnen bieden. Het gaat om materieel dat voor sommige bedrijven te duur is om zomaar even aan te schaffen. - John van der Haak

Verhuurservice voor materieel

Welke producten zijn voor dakdekkers interessant om te huren?

  1. Een universele valbeschermingset die toepasbaar is op alle hellende daken. Het heeft drie staanders en twee hekken van elk drie meter waardoor je zes meter dak beveiligd. De hele set huur je al voor 50 euro per week.
  2. De dakpannenverdeler van Geda om veilig en efficiënt dakpannen op het dak te verdelen. “De verdeler is eenvoudig over de panlatten te schuiven waarna de verdeler horizontaal te verplaatsen is. Hij kost 20 euro per week.”
  3. De ladderlift. “Deze ladderlift is heel compact en past in vrijwel iedere werkbus. Hij is eenvoudig zonder gereedschap op te zetten en kost 50 euro per week”, zegt Van der Haak: “Het gaat om materieel dat voor sommige bedrijven te duur is om zomaar even aan te schaffen. Het zijn investeringen die je niet kunt factureren. We hebben de prijzen bewust laag gehouden om deze extra service te kunnen bieden.”

 

Verhuurservice: tijdbesparend en veiliger

Van der Haak verwacht veel van de verkoop van nieuwe hellend dak-producten en de verhuurservice in het bijzonder. “De woningbouwmarkt lag lange tijd stil, maar de laatste tijd is er sprake van een inhaalslag met een groeipotentie van tienduizenden woningen per jaar. Daar willen we dan ook graag plezier van hebben. Ook speelt het personeelstekort in de bouw een rol. Door het gebruik van goed materieel kun je efficiënter werken en heb je minder personeel nodig. Als er bijvoorbeeld een kraan met een dakpannenverdeler staat hoeft de dakdekker niet telkens op en neer om dakpannen te halen. Eventueel gaat er iemand mee die de kraan bedient.” Werkgevers doen er volgens Van der Haak ook goed aan om te zorgen voor goed materieel. “Zou ik als werknemer kunnen kiezen tussen een baas die het goed voor elkaar heeft, met goed materieel, en een baas waar ik de hele dag op en neer moet sjouwen, dan wist ik het wel.”

 

Huur nu ook materieel

Interesse in het huren van materieel? Informeer dan vanaf nu bij één van de vijftien Royal dak & bouw vestigingen of bekijk online welk materieel er allemaal te huur is!

bekijk onze verhuurservice

Deel dit bericht: