Op 1 oktober 2020 zal Wilbert Elissen de rol van Managing Director Soprema Nederland op zich nemen. Hierbij zal hij de leiding krijgen over zowel Soprema BV (met een vestiging in IJlst), als over Royal Roofing Materials (met hoofdvestiging in Wijchen en 15 regionale Royal Dak & Bouw vestigingen).

Soprema is sinds 2007 actief op de Nederlandse markt. Door de benoeming van Wilbert Elissen als Managing Director Soprema Nederland wil de Soprema Group haar leidende positie als ontwikkelaar, producent en distributeur van dakbedekkings- en bouwmaterialen in Nederland verder uitbouwen.

De voornaamste taak van Wilbert Elissen, voor de komende maanden, zal bestaan uit het begeleiden van Soprema BV en Royal Roofing Materials naar 1 bedrijf: Soprema Nederland. Met deze aanstelling bevestigd de Soprema Group ook de huidige marktgeoriënteerde strategie van beide bedrijven: de klant staat centraal in alles wat we doen!

Leo Hoekstra, CEO Soprema North Europe: “Door het samengaan van beide bedrijven zijn we ervan overtuigd dat we onze services en de expertise van onze mensen nog beter kunnen inzetten, zodat we onze klanten sneller en efficiënter kunnen helpen bij al hun dak en bouwmaterialen gerelateerde vragen en behoeften”.Wilbert Elissen is sinds begin 2017 actief binnen Soprema als Managing Director voor Royal Roofing Materials. Daarvoor bekleedde hij diverse managementposities bij Philips en Terberg Control Systems.

Wilbert Elissen: “Deze aanstelling biedt mij de mogelijkheden om samen met het hele team verder te bouwen aan de toekomst van Soprema in Nederland. Met alle collega’s van zowel Soprema BV als Royal Roofing Materials blijven wij de klanten centraal stellen om hen zo nog beter van dienst te kunnen zijn. “

Soprema GroupSOPREMA Group is een in 1908 opgericht familiebedrijf op het gebied van isolatie, daglichtsystemen en rook extractiesystemen. In totaal zijn er meer dan 8000 mensen werkzaam op 77 productielocaties, 18 R&D centra en 22 training centra binnen SOPREMA Group. Het hoofdkantoor is in Straatsburg, Frankrijk gevestigd. SOPREMA Group heeft een omzet van 3 miljard en is daarbij één van de wereldmarktleiders op het vlak van waterdichting en isolatie.

Deel dit bericht: