Royal brochures

Lees meer over de producten en technische specificaties in onze Royal brochures. Download de brochures digitaal of vraag ze aan via onze contactpagina.


Afbeelding

Royalgum

Het assortiment Royalgum dakbanen bestaat uit een uitgebreid aanbod van gemodificeerde bitumineuze toplagen en is geschikt voor elk type dak en dakbedekkingsysteem.

Afbeelding

Royalflex

De kwalitatieve Royalflex dakbedekking heeft een lange bewezen levensduur van meer dan 20 jaar en is uitermate geschikt voor daken die om een fraaie uitstraling vragen en intensief worden gebruikt.

Afbeelding

Royal shingles

Een dak met Royal shingles geeft een gebouw of woning een heel eigen karakter. Shingles zijn geschikt voor elk hellend dak. U heeft met Royal shingles keuze uit diverse vormen en kleuren.

Afbeelding

Royal EPDM

Royal EPDM is een hoogwaardig rubber membraan die rechtstreeks is toe te passen op onder andere bestaande bitumen dakbedekking. Het dak is direct waterdicht!

Afbeelding

Royal PVC

Royal PVC dakbanen zijn geschikt voor vrijwel alle daksystemen en onderconstructies. In zowel nieuwbouw als renovatie is Royal PVC een economische oplossing!

Afbeelding

Royal NovoProof®

Een dak als maatpak, met een perfecte pasvorm, geen plooi te zien, onverwoestbare naden en van dermate hoge kwaliteit dat de dakbedekking wel 50 jaar meegaat.

Afbeelding

Royal groendaken

Groendaken zijn een steeds vaker voorkomende verschijning op daken. Een groendak is duurzaam, milieuvriendelijk en heeft uitstekende isolerende eigenschappen.
Afbeelding

PVC Reflection

Royal PVC Reflection is een witte dakbaan. De unieke reflectiewaarde van Royal PVC Reflection verlaagt de oppervlaktetemperatuur van het dak en stabiliseert de binnentemperatuur.
Afbeelding

Royalstick ZK

Op daken waar gewerkt wordt met de brander zijn het juist de details die kwetsbaar zijn voor open vuur. Met de zelfklevende dakbanen hoeft branden niet meer bij de rand- en geveldetails.
Afbeelding

Royalvap Alu ZK

Royalvap Alu ZK is een zelfklevende dampremmende onderlaag die is voorzien van een aluminiumfolie bovenlaag. Royalvap Alu ZK is eenvoudig, snel en brandveilig te verwerken.
Afbeelding

Flagon TPO

In tegenstelling tot andere merken TPO is Flagon® TPO van Royal van zeer soepel kunststof gemaakt. We hebben altijd een grote hoeveelheid op voorraad. Ook in wit!
Afbeelding

APAX®

Kiest u voor stabiliteit en betrouwbaarheid van een dakbaan en gaat u tegelijkertijd voor eenvoudige en brandveilige verwerking? Dan kiest u voor APAX® van SOPREMA.