Als u kiest voor Royal dakbedekkingssystemen dan kiest u voor kwaliteit. Wilt u verzekerd zijn van een probleemloos waterdicht dak voor een periode van tien jaar? Dan heeft u de mogelijkheid om op de Royal dakbedekking een verzekerde Royal Productgarantie af te sluiten. Bovendien kunt u op de Royal dakbedekkingssystemen een Royal Projectgarantie afsluiten.

Royal Productgarantie

De kosteloze verzekerde Royal Productgarantie zorgt ervoor dat bij gebreken aan de waterdichtheid van de dakbedekking, Royal Roofing Materials het product zal herstellen of vervangen door een nieuw product. De verzekerde Royal Productgarantie geldt tien jaar lang. 

Royal productgarantie aanvragen

Hulp nodig bij het invullen van het vernieuwde formulier? Neem contact op met uw Royal contactpersoon.

Product en projectgarantie | Royal Roofing Materials

Royal Projectgarantie

De Royal Projectgarantie geeft u tien jaar garantie op het complete daksysteem en ook op de montage conform de verwerkingsrichtlijnen. Bij gebreken aan de waterdichtheid zal Royal Roofing Materials het product herstellen of vervangen door een nieuw product. In deze vergoeding zijn inbegrepen, naar alle redelijkheid en in verhouding tot de oorspronkelijke aanneemsom, de kosten van demontage en montage (incl. sloop-, transport- en afvoerkosten).

Royal projectgarantie aanvragen

Let wel; de Projectgarantieaanvraag dient twee weken vóór aanvang van de werkzaamheden te worden ingediend. Hulp nodig bij het invullen van het vernieuwde formulier?  Neem contact op met uw Royal contactpersoon.

Afmelden 

Bent u klaar met de dakwerkzaamheden en kan de Royal Projectgarantie ingaan? Meldt u zich dan af middels het afmeldformulier. Stuur het volledig ingevulde formulier naar garanties@royal-rm.nl.

Afmeldformulier Royal dakgarantie

Onderhoud

Om het dak optimaal waterdicht te houden laat de objecteigenaar tijdens de garantietermijn minstens een maal per jaar inspectie en onderhoud plegen aan het dakvlak. Hiertoe dient een onderhoudscontract met een erkend dakdekkersbedrijf te worden afgesloten. 

Bekijk de onderhoudsvoorschriften