Over Royal

Royal Roofing Materials B.V. is groothandel en distributeur van dak- en bouwmaterialen. Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn gevestigd in Wijchen. Dagelijks voorzien wij vanuit ons logistieke centrum de 15 Royal dak & bouw verkoopvestigingen, klanten en wederverkopers van onze materialen. Landelijk werken er ruim 130 mensen bij Royal Roofing Materials B.V.

magazijn Royal Roofing in Wijchen

SOPREMA GROUP

Sinds januari 2016 is Royal Roofing Materials B.V. overgenomen door de SOPREMA GROUP. De jarenlange nauwe en prettige samenwerking tussen fabrikant en distributeur resulteerde in deze overname, waarin beide partijen hun krachten bundelen en kennis samenbrengen.

Over Royal dak & bouw

Royal dak & bouw is onderdeel van Royal Roofing Materials B.V. Inmiddels zijn er 15 Royal dak & bouw vestigingen in heel Nederland. Van oorsprong zijn wij een groothandel in dakmaterialen, maar sinds de overname door SOPREMA, voorzien wij met onze producten en diensten de gehele bouwschil. Wij ontzorgen onze klanten volledig door het bieden van totaaloplossingen voor daken, passende adviezen, garanties en cursussen. Kwaliteit en dienstverlening staan bij ons hoog in het vaandel en door de hechte samenwerking met onze klanten bedienen wij samen succesvol de markt.

Bekijk alle Royal vestigingen