Service & support

Naast standaardoplossingen bieden wij maatwerk. Wij staan voor u klaar voor het geven van doelgericht advies dat precies is afgestemd op uw specifieke werksituatie. Onze gecertificeerde adviseurs denken met u mee.

Service

Wij helpen u graag bij de dagelijkse praktijk met ons aanbod beknopte verwerkingsrichtlijnen volgens de Vakrichtlijn gesloten dakbedekkingssystemen, KOMO Kwaliteitsverklaring en specifieke productkenmerken zijn opgesteld. Naast standaardoplossingen bieden wij maatwerk. Wij staan voor u klaar voor het geven van doelgericht advies dat precies is afgestemd op uw specifieke werksituatie. Onze gecertificeerde adviseurs denken met u mee.

Support

Royal Roofing Materials ondersteunt daar waar u behoefte aan heeft, uiteraard gebeurt dit in nauw overleg met u. Wij kunnen u helpen bij het vervaardigen van tekeningen, veilig werken op hoogte, advies geven bij de werkvoorbereidingen en bij het maken van materiaalkeuzes.

Ook geven wij verschillende trainingen en cursussen op meerdere locaties in Nederland en België. Volg een opfriscursus of leer werken met Royal EPDM, Royal NovoProof®, bitumen, Royal PVC of Flagon TPO!

Maximale service & support

Wij ondersteunen al onze klanten met passende adviezen, trainingen en garanties om u op een professionele en servicegerichte manier van dienst te zijn. Met onze uitgebreide dienstverlening gaan we net even verder dan anderen. Zo ontzorgen wij u compleet!Dakdekkerscursus volgen? Ruim en gevarieerd aanbod | Royal Roofing Materials

Dakdekkerscursus

U wilt een dakdekkerscursus of opleiding volgen? Royal Roofing Materials biedt verschillende dakdekkersopleidingen en curssusen. Leer werken met verschillende of nieuwe technieken, zodat u als specialist en/of allround dakdekker aan de slag kunt!

Praktijkopleidingen voor onze professionele relaties worden gegeven in een van onze opleidingcentra in Utrecht of Wijchen. Bij alle cursussen wordt de lunch en het materiaal door ons verzorgd. Laat u hierover informeren bij uw Royal dak & bouw vestiging.

 

 

Afbeelding

Dakinspectie uitvoeren

Als extra service bieden wij onze klanten een dakinspectie aan, zodat u de beste keuze in materialen en systeem kunt maken. Indien u geluk heeft valt het allemaal mee en hoeft niet het complete daksysteem vervangen te worden.

Royal dakinspecties worden uitgevoerd door opgeleide en geautoriseerde inspecteurs die nauw samenwerken met afdeling Techniek. Via een online tool worden alle facetten van het platte dak doorlopen. Vervolgens vormt dit een onderdeel van het complete rapport met aanbevelingen.

 

 

Afbeelding

Bouwfysische berekeningen

Heeft u een bouwfysische berekening nodig? Wij kunnen deze voor u maken, compleet met advies. Het rapport geeft inzicht in de energiezuinigheid en vochthuishouding van uw dakbedekkingsconstructie.

Daarnaast kunnen wij ook de windbelasting berekenen op basis van de eurocode windbelasting NEN6707 / NPR6708. Het rapport voorziet u van een bevestigingsplan voor de dakbedekkingsconstructie gebaseerd op geballaste en verkleefde dakbedekkingssystemen.

 

 

Projectbegeleiding | Royal Roofing Materials

Projectbegeleiding

Door onze jarenlange ervaring de dakenbranche, kunnen wij u ook ondersteunen middels projectbegeleiding. Zo kunt u ons adviseren om te sparren over een project of daksysteem.

Ondersteuning of advies nodig bij uw project, keuze van materialen, opbouw van daksystemen of middels een van onze (opfris)cursussen? Kom langs op een van onze vestigingen of laat u informeren door uw contactpersoon.

 

 

Project- en productgarantie | Royal Roofing Materials

Project- en productgaranties

Wilt u verzekerd zijn van een probleemloos waterdicht dak voor een periode van tien jaar? Dan heeft u de mogelijkheid om op de Royal dakbedekking een verzekerde Royal Productgarantie af te sluiten. Bovendien kunt u ook op de Royal dakbedekkingssystemen een Projectgarantie afsluiten.

Als u kiest voor Royal dan kiest u voor kwaliteit! Kom langs op een van onze vestigingen voor meer informatie!

 

 

Onderhoud het dak goed en voorkom dakproblemen | Royal Roofing Materials

Dakonderhoud

Royal daken kennen een lange levensduur, mits het dak goed wordt onderhouden. Om uw dak optimaal waterdicht te houden raden we aan om uw dakbedekking bij voorkeur twee keer per jaar (na de zomer- en winterperiode) door uw dakdekkersbedrijf te laten controleren.

Samen met een Royal garantie sluit u een onderhoudscontract af bij een erkend dakdekkersbedrijf. Bekijk hier de onderhoudsvoorschriften.

 

 

Verhuurservice | Royal Roofing Materials

Verhuurservice

De aanschaf van materieel of veiligheidsets kan hoge kosten met zich meebrengen. Dankzij de verhuurservice kunt u als dakdekker of dakspecialist veilig werken. Royal Roofing Materials zorgt voor veiligheid, goed materieel en efficitent verticaal transport.

Met 15 Royal dak & bouw vestigingen is er altijd een vestiging in de buurt waar u de verhuur kunt regelen. De verhuurmogelijkheden varieren van dakmachines en dakrandbeveiliging tot montagesets en ladderliften.