Royal garanties

Als u kiest voor Royal dakbedekkingssystemen dan kiest u voor kwaliteit. Wilt u verzekerd zijn van een probleemloos waterdicht dak voor een periode van tien jaar? Dan heeft u de mogelijkheid om op de Royal dakbedekking een verzekerde Royal Productgarantie af te sluiten. Bovendien kunt u op de Royal dakbedekkingssystemen een Royal All-in Dakgarantie afsluiten.

De Royal garanties zijn met de lange garantieperiodes uniek op de Nederlandse markt!

 

Royal Productgarantie

De kosteloze verzekerde Royal Productgarantie zorgt ervoor dat bij gebreken aan de waterdichtheid van de dakbedekking, Royal Roofing Materials het product zal herstellen of vervangen door een nieuw product. De verzekerde Royal Productgarantie geldt tien jaar lang. Lees meer over de Royal Productgarantie.

Royal Productgarantie aanvragen

Hulp nodig bij het invullen van het vernieuwde formulier? Lees dan de instructies.

 

Royal All-in Dakgarantie

De Royal All-in Dakgarantie geeft u tien jaar garantie op het complete daksysteem en ook op de montage conform de verwerkingsrichtlijnen. Bij gebreken aan de waterdichtheid zal Royal Roofing Materials het product herstellen of vervangen door een nieuw product. In deze vergoeding zijn inbegrepen, naar alle redelijkheid en in verhouding tot de oorspronkelijke aanneemsom, de kosten van demontage en montage (incl. sloop-, transport- en afvoerkosten). Lees meer over de All-in Dakgarantie.

Royal ALL-in Dakgarantie aanvragen

Let wel; de All-in Dakgarantieaanvraag dient twee weken vóór aanvang van de werkzaamheden te worden ingediend. Hulp nodig bij het invullen van het vernieuwde formulier? Lees dan de instructies.

 

Afmelden
Bent u klaar met de dakwerkzaamheden en kan de Royal All-in Dakgarantie ingaan? Meldt u zich dan af middels het afmeldformulier. Stuur het volledig ingevulde formulier naar garanties@royal-rm.nl.

 

Onderhoud
Om het dak optimaal waterdicht te houden laat de objecteigenaar tijdens de garantietermijn minstens een maal per jaar inspectie en onderhoud plegen aan het dakvlak. Hiertoe dient een onderhoudscontract met een erkend dakdekkersbedrijf te worden afgesloten. Bekijk hier de onderhoudsvoorschriften.

Contact

Vragen? Neem gerust contact op met Royal Roofing Materials.

Stel een vraag