Royal Projectgarantie

De Royal Projectgarantie geeft u tien jaar garantie op het complete daksysteem en ook op de montage conform de verwerkingsrichtlijnen. Bij gebreken aan de waterdichtheid zal Royal Roofing Materials het product herstellen of vervangen door een nieuw product. In deze vergoeding zijn inbegrepen, naar alle redelijkheid en in verhouding tot de oorspronkelijke aanneemsom, de kosten van demontage en montage (incl. sloop-, transport- en afvoerkosten).

Door een onderhoudscontract af te sluiten met een erkend dakdekkersbedrijf wordt gedurende de garantieperiode het dak onderhouden door middel van regelmatige inspecties en onderhoud.
De Royal verzekerde Projectgarantie in combinatie met periodiek onderhoud, zorgen ervoor dat u voor een lange periode zorgeloos gebruik maakt van een duurzaam en degelijk waterdicht dak!

 

Wat deze projectgarantie zo bijzonder maakt:

  • Garantie op het complete daksysteem én de montage.
  • Garantieperiode van 10 jaar
  • De Royal garanties zijn verzekerd.
  • Over de looptijd van de eerste 10 jaar is de vergoeding 100% (exclusief eigen risico).
  • Doordat de Royal garanties zijn verzekerd blijft u als garantie-eigenaar altijd recht houden op garantie, ook bij een eventueel faillissement van de aannemer of dakdekker.
  • Alle projecten worden tijdens uitvoering geïnspecteerd en gecontroleerd op materiaalopslag, materiaalgebruik, toepassing volgens de verwerkingsrichtlijnen, KOMO certificeringen en de Vakrichtlijn gesloten dakbedekkingssystemen.

Vraag direct de Royal Projectgarantie aan en ontvang een officieel Royal Garantiecertificaat.
Hulp nodig bij het invullen van het vernieuwde formulier? Neem dan contact met ons op.

Royal Projectgarantie aanvragen

 

Heeft u of uw opdrachtgever interesse in een langere garantieperiode dan 10 jaar? Neem dan contact op met Royal Roofing Materials om de mogelijkheden van een langere garantietermijn te bespreken.

 

Onderhoud
Om het dak optimaal waterdicht te houden laat de objecteigenaar tijdens de garantietermijn minstens een maal per jaar inspectie en onderhoud plegen aan het dakvlak. Hiertoe dient een onderhoudscontract met een erkend dakdekkersbedrijf te worden afgesloten. Bekijk hier de onderhoudsvoorschriften.

  

Afmelden als u klaar bent met de werkzaamheden
Bent u klaar met de werkzaamheden aan het dak en de Royal garantie kan ingaan? Meldt u zich dan af middels het afmeldformulier. Stuur het volledig ingevulde formulier naar garanties@royal-rm.nl.

het afmeldformulier

 

Contact

Vragen? Neem gerust contact op met Royal Roofing Materials.

Stel een vraag