TOP magazines

TOP magazine is het magazine voor de professionele dakdekker, installateur en aannemer. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, trends en ontwikkelingen binnen de dakenbranche.

De nieuwe TOP is uit!

 • Inspirerende projecten
 • Uitdagende opdrachten
 • Kijkje achter de schermen
 • De laatste trends
 • Nieuwe ontwikkelingen
 • Verhalen uit de praktijk
 • Bedrijfnieuws
 • Tips en tricks
 • En natuurlijk Martin Beckers column!


TOP magazine het vakblad voor de professionele dakdekker, installateur en aannemer | Royal Roofing Materials

Download TOP magazine

Als partners in de keten hebben we elkaar nodig. Het is daarbij ónze missie om u als dakdekker zo compleet mogelijk van dienst te zijn, zodat u kunt doen waar u goed in bent: daken maken! In deze edities van TOP mooie voorbeelden hiervan :-) Alle edities van TOP vindt u hier als download of om online te lezen. Schrijf u in via onze nieuwsbrief en ontvang dit blad 3 keer per jaar gratis thuis of op de zaak. Laat u inspireren door uitdagende opdrachten, prachtige projecten en neem een kijkje achter de schermen. Heeft u zelf een inspirerend project die u graag met ons wil delen? Laat het ons dan weten en wellicht staat de volgende editie uw project wel centraal!


TOP magazine 2 - november 2020 het vakblad voor elke dakdekker, installateur en aannemer | Royal Roofing Materials

TOP 2 - November 2020

We gaan dakmaterialen leveren tot óp het dak. Dit is een logistieke service waar Soprema in het noorden en Royal in het zuiden al ervaring mee hadden, en die we nu landelijk voor klanten van beide bedrijven uitrollen. Je leest het in TOP Magazine #2.

TOP magazine 1 - april 2020 het vakblad voor elke dakdekker, installateur en aannemer | Royal Roofing Materials

TOP 1 - April 2020

In verschillende artikelen in deze editie komt een belangrijke pijler van ons bedrijf mooi naar voren: de kennis en kunde waarmee we ondersteunen. We leveren niet alleen producten; we draaien het om en denken mee, brengen kennis over en hebben een adviserende rol bij projecten. Ontwikkelingen te over in dakenland. Lees meer in de nieuwe editie van TOP magazine.

TOP magazine 3 - 2019 het vakblad voor elke dakdekker, installateur en aannemer | Royal Roofing Materials

TOP 3 - November 2019

Het is onderwerp van gesprek: de stikstofdiscussie. Ook in de bouwsector speelt dit een grote rol. Dakdekkers kunnen hieraan bijdragen door de energiezuinige gebouwen die gebruik maken van meer isolatie. Daarnaast worden materialen steeds vaker recyclebaar. Om het transport van materiaal minder zwaar te maken wordt er meer gebruik gemaakt van onze verhuurservice: huur eens een ladderlift. Je leest het in TOP Magazine #3.

TOP magazine 2 - 2019 het vakblad voor elke dakdekker, installateur en aannemer | Royal Roofing Materials

TOP 2 - Juli 2019

Soms is een schijnbaar eenvoudige randvoorwaarde juist de grootste uitdaging bij een dakbedekkingsproject. Dat ondervond dakbedekkingsbedrijf Frans Smeets bij het vervangen van de dakbedekking van het Zuiderlandziekenhuis in Heerlen. Want hoe moesten ze het materiaal in hemelsnaam op de plek van bestemming krijgen? Lees het complete verhaal en meer in de nieuwe editie van TOP magazine.

TOP magazine 1 - 2019 het vakblad voor elke dakdekker, installateur en aannemer | Royal Roofing Materials

TOP 1 - Maart 2019

BENG geldt voor nieuwbouw. Een groot deel van de markt is echter nog steeds renovatie: zo’n 70 procent. Als we echt van het gas af gaan, zal er nog veel meer dak gerenoveerd moeten worden. Een mooi voorbeeld is te vinden in deze editie: RT Dakservice stond voor de uitdaging om een oud herenhuis uit 1932 te voorzien van een volledig nieuwe constructie. Een behoorlijke klus, waarbij het passend krijgen van de dakplaten een lastige uitdaging was.

TOP magazine 1 | Het vakblad voor dakdekkers, installateurs en aannemers | Royal Roofing Materials

Top 1 - Maart 2018

Een nieuwe vormgeving én een nieuwe naam. Voor je ligt het gloednieuwe magazine ‘TOP’. TOP, omdat onze klanten top willen presenteren, en wij ook. Maar ook TOP, omdat onze doelgroep zich met name op het dak bevindt. Royal wil continue investeren in nieuwe ontwikkelingen, met als belangrijkste drie pijlers: logistiek, kennis en kunde en de klantrelatie. TOP straalt dit uit en laat zien dat we ons blijven doorontwikkelen. Met als belangrijkste doel dat het aansluit bij jullie informatiebehoefte. Daarom in deze nieuwe vorm meer beelden uit het vak én van de vakman.

Top magazine editie 2 - 2018 | Het vakblad voor de echte dakdekker | Royal Roofing Materials

TOP 2 - September 2018

Er is werk in overvloed. De uitdaging is: hoe krijgen we het allemaal voor elkaar en hoe kunnen we het zo slim mogelijk doen? Dat geldt voor u als dakdekker, maar ook voor ons als leverancier en producent. Als partners in de keten hebben we elkaar nodig. Het is daarbij ónze missie om u als dakdekker zo compleet mogelijk van dienst te zijn, zodat u kunt doen waar je goed in bent: daken maken! In deze editie van TOP mooie voorbeelden hiervan. Neem het keuren van materieel en gereedschap. Weet u dat u hiervoor bij elke Royal vestiging naar binnen kunt lopen?

TOP: Het professionele vakblad voor de dakdekker, installateur en aannemer | Royal Roofing Materials

TOP 3 - November 2018

In deze editie komen verschillende thema’s aan bod,waarvan veiligheid een erg belangrijke is. Vorig jaar kwamen twintig mensen om bij een ongeval in de bouw. Vaak is het onduidelijk waar nu de verantwoordelijkheid voor veiligheidsmaatregelen ligt. Het zijn de opdrachtgever, aannemer, werkgever en de dakdekker die er voor moeten zorgen dat de dakdekker veilig op het dak zijn werk kan doen. Bewustwoording en preventie zijn essentieel!

 

 

Dakinnovatie downloaden

De schat aan waardevolle branche informatie die u elke editie weer vindt in ons dakdekkersmagazine, vonden wij zonde om verloren te laten gaan. Daarom vindt u via onderstaande button een downloadpagina met alle eerdere uitgaven van DakInnovatie. Verrijk uw kennis, ontspan uzelf en laat u inspireren!


 

 

 

Dakinnovatie: Het vakblad voor dakdekkers, installateurs en aannemers | Royal Roofing Materials