Kunststof dakbanen

Royal kunststof dakbanen

Het assortiment kunststof dakbedekking is bij Royal zeer uitgebreid. Naast de lange levensduurverwachting van kunststof dakbedekking is de brandveilige verwerking een groot voordeel. Kunststof toplagen worden zonder open vuur aangebracht en middels de ‘hete lucht-lasmethode’ of verlijming waterdicht afgewerkt. Hiermee voldoen deze dakbedekkingssystemen aan de norm voor brandveilig werken zoals vastgelegd in NEN 6050.

 

Royal kunststof dakbanen:

  • zijn verwerkbaar zonder open vuur
  • hebben een lange levensduur
  • zijn duurzaam en ecologisch verantwoord
  • betreft een efficiënte en schone verwerking
  • zijn blijvend elastisch
  • voldoen met een aantal rollen aan de tilnorm van < 25 kg
  • bieden langdurige weerstand tegen UV-straling
  • zijn voorzien van een KOMO certificering
  • voldoen aan het Bouwbesluit

Contact

Vragen? Neem gerust contact op met Royal Roofing Materials B.V..

Stel een vraag

Royal Novoproof®

Een dak als maatpak, met een perfecte pasvorm, geen plooi te zien, onverwoestbare naden en van zo’n hoge kwaliteit dat het wel 50 jaar meegaat. Met Royal Novoproof® bent u verzekerd van zo’n solide dak, dat ook nog eens bescherming biedt tegen weer en wind. Royal Novoproof® kent een zwarte en grijze variant, waarmee eindeloos gevarieerd kan worden.
Lees meer over Royal Novoproof® in de brochure of via de link hieronder.

Brochure Royal Novoproof®.

Royal Novoproof® heeft het DUBOkeur, omdat het tot de milieuvriendelijke keuze behoort.

 

Royal EPDM

Royal EPDM is een hoogwaardige ongewapende rubber membraan met een gunstige milieubelastingfactor en een levensduurverwachting van ruim 40 jaar. Royal EPDM is direct toe te passen op bestaande bitumineuze dakbedekkingen. Met het Rhinobond-systeem kan de dakbedekking mechanisch worden bevestigd zonder het te perforeren. De verwerking van EPDM sluit goed aan bij het brandveilig werken van dakdetails en complete daksystemen. Het lichte gewicht en de flexibiliteit van Royal EPDM maken het mogelijk om een dak in één keer en met één membraan waterdicht af te werken. Meer informatie leest u in de Royal EPDM brochure.

Brochure Royal EPDM

Royal EPDM heeft het DUBOkeur, omdat het tot de milieuvriendelijke keuze behoort.

Royal PVC & Royal PVC Reflection

Royal PVC leent zich bij uitstek voor daken waar design en kleur een rol spelen. Royal PVC biedt creatieve mogelijkheden voor architectonische vormgeving. Daarnaast is Royal PVC ideaal voor groendaken met de variant die wortelgroeibestendig is.
De Royal PVC Reflection is een witte dakbedekking en verlaagt de oppervlaktetemperatuur van het dak en zorgt uiteindelijk voor een comfortabeler binnenklimaat in de zomermaanden. Hiermee komt deze dakbedekking tegemoet aan de steeds hogere eisen die worden gesteld aan de energie-efficiëntie van gebouwen.
Lees meer in de Royal PVC brochure.

Brochure Royal PVC

APAX

Kiest u voor stabiliteit en betrouwbaarheid van een dakbaan en gaat u tegelijkertijd voor eenvoudige en brandveilige verwerking? Dan kiest u voor APAX® van producent SOPREMA. De APAX-dakbaan combineert namelijk al deze eigenschappen in één product! APAX is een POCB-dakbedekking met een zeer fraaie afwerking van fijn zwart mineraal. Daarmee heeft APAX alles in huis voor een duurzaam, kwalitatief en esthetisch mooi dak.

Brochure APAX

APAX is onderdeel van een compleet daksysteem met een DUBOkeur! Meer informatie over DUBOkeur? Klik dan hier.

 

Verwerkingsrichtlijnen

Toon mij de verwerkingsrichtlijnen van Royal PVC en Royal EPDM

 

Verwerkingsopleidingen

Royal Roofing Materials biedt verschillende opleidingen aan. De praktijkopleidingen worden gegeven in de opleidingcentra van Royal Roofing Materials in Utrecht en Wijchen.

Ga naar de Royal praktijkopleidingen.

Dampremmende laag

Een zelfklevende dampremmende onderlaag voor het vlakke dak die voorzien is van een aluminiumfolie is de Royalvap Alu ZK. Deze mandragende folie is zeer geschikt als damp- en luchtdichte onderlaag bij geïsoleerde vlakke daken met een bitumen, kunststof of metalen dakbedekking.

Download brochure Royalvap Alu ZK.
In tegenstelling tot andere dakrollen met een standaardbreedte van één meter is Royal EPDM verkrijgbaar op membraanrollen met diverse breedtematen.

Vragen? Neem gerust contact op met Royal mail ons +31 (0)24 377 32 73